uTorrent Programını İndirme ve Kurulumu

uTorrent logosu

Torrent dosya indirebilmenizi sağlayan uTorrent programını ücretsiz indirmeyi ve kurmayı öğrenebilirsiniz.

uTorrent internet üzerinden torrent dosya indirebilmenizi sağlayan Türkçe arayüzlü ücretsiz bir programdır. Kullanımı oldukça kolay, arayüz tasarımı oldukça basit ve güvenlidir. Özellikle internet bağlantısı sürekli kopup duran ve düşük internet hızına sahip kişiler için oldukça kullanışlıdır. İndirmeyi durdurma ve kaldığı yerden devam ettirme, indirme hızını ayarlama, otomatik kapanma, zamanlanan indirme ve oldukça hızlı olma gibi özellikleri sayesinde en popüler torrent dosya indirme programıdır.

1. uTorrent programını ücretsiz olarak indirmek için buradan resmi sitesine gidin. Sitedeki "Ücretsiz İndir" butonuna tıklayın ve programı indirin.
uTorrent Programını İndirme ve Kurulumu - 1

2. İndirdiğiniz dosyayı çift tıklayarak açın. Eğer yönetici izni sorarsa "Evet" deyin. Karşınıza böyle bir pencere gelecektir. Sağ alttaki "Next" butonuna tıklayarak devam edin. Bir sonraki pencerede de "Next" diyerek devam edin.
uTorrent Programını İndirme ve Kurulumu - 2

3. Bu pencerede de sağ alttaki "Agree" butonuna tıklayarak devam edin.
uTorrent Programını İndirme ve Kurulumu - 3

4. Bu pencerede sizden Opera programını da kurmak için izin istiyor. Bu program gerekli değil, bu yüzden "Install Opera browser" kutucuğunun tikini kaldırın ve "Next" butonuna tıklayarak devam edin.
uTorrent Programını İndirme ve Kurulumu - 4

5. Yine burada Avast isimli programı kurmak için izin istiyor. Bu program da gerekli değil, bu yüzden sol alttaki "Decline" butonuna basarak devam edin. Bir sonraki gelecek olan iki pencerede de "Next" diyerek devam edin. Kurulum işlemi başlayacaktır.
uTorrent Programını İndirme ve Kurulumu - 5

6. Kurulum işlemi bittikten sonra böyle bir pencere gelecektir. "Launch uTorrent" kutucuğu işaretli olarak, "Finish" butonuna tıklayarak kurulumu bitirin.
uTorrent Programını İndirme ve Kurulumu - 6

7. Kurulum bitti ve artık gördüğünüz gibi program açıldı. Artık uTorrent programı sayesinde torrent dosyalarını kolayca indirebileceksiniz. Eğer torrent dosyaların nasıl indirileceğini bilmiyorsanız buraya tıklayın.
uTorrent Programını İndirme ve Kurulumu - 7

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder