Bitcoin Kazanmanın En Kolay 3 Farklı Yolu

Sarı renk, madeni Bitcoin ve arka planda kağıt paralar

Bir sanal para birimi olan Bitcoin'i kazanmanın birçok farklı yolu vardır. Biz de sizler için Bitcoin kazanmanın en kolay 3 farklı yolunu sizlerle paylaştık.

Bitcoin Nedir?
Bitcoin bir sanal para birimidir. 2009 yılında kullanılmaya başlanmıştır. Bir şirkete, kişiye, ülkeye yada merkeze bağlı değildir. Yani özgür bir sanal para birimidir. Herkes Bitcoin satın alabilir yada satabilir, Bitcoin ile alışveriş yapabilir. Yani Bitcoinin diğer para birimlerinden amacı doğrultusunda hiçbir farkı yoktur.

Bitcoin Nerede Tutulur?
Bitcoin bir sanal para birimi dedik fakat bu sanal para birimi, gerçek parayı cebimizde yada bankada tuttuğumuz gibi nerede tutulduğunu söylemedik. Aslında Bitcoin'de aynı banka gibi kuruluşlarda tutulur. Birçok farklı Bitcoin bankası vardır. Bu bankalarında çoğuda sanaldır. Ancak Bitcoinleri banka yerine kendi harddiskinizde de tutabilirsiniz. Tıpkı kendi evinizdeki bir para kasasında para tutmak gibi düşünebilirsiniz.
İlk önce kendinize bir bankadan yani güvenilir bir websitesinden Bitcoin cüzdanı oluşturmanız gereklidir. Cüzdan oluşturmak ücretsizdir. Bitcoin cüzdanı oluşturabileceğiniz internet sitelerini görmek için buraya tıklayın. Gördüğünüz gibi birkaç internet sitesi var. Hepsine tıklayıp teker teker bakın. Size en uygununu seçin. Zaten birbirlerinden çok fazla farkları yok. Herhangi birini seçtikten sonra siteye gidin ve bir hesap oluşturun. Artık Bitcoinlerinizi hesap cüzdanınızda tutabilirsiniz.

Bitcoin Nasıl Kazanılır?
Aslında Bitcoin sadece mining yaparak kazanılabilir. Yani Bitcoin bilgisayarınıza yükleyebileceğiniz özel bir program yardımıyla sizin işlemcinizin yada ekran kartınızın gücünü kullanarak üretilebilir. Buna da Bitcoin madenciliği yada Bitcoin mining denir. Ama zaman geçtikçe Bitcoin kazanmanın birçok farklı yolu ortaya çıkmıştır.

1. Parayla Bitcoin Alma
İsterseniz gerçek parayla Bitcoin satın alabilirsiniz. Yani şöyle düşünün; Dolar satın alıp, yükselince satıp kar etmek gibi düşünün. Siz de şimdi Bitcoin satın alıp, yükselince satabilirsiniz. Bir yatırım aracı olarak kullanabilirsiniz. Bunu yapan bir borsa internet sitesi bulunmaktadır.

bitcoin para, bitcoin gerçek para, bitcoin alma

2. Madencilik Yapma
En temel Bitcoin kazanma yöntemidir fakat normal bir bilgisayar ile Bitcoin madenciliği yapmak size neredeyse hiçbir şey kazandırmayacaktır. Bitcoin madenciliği yapmak biraz uğraştırıcı ve zordur. Evinizde birçok ekran kartı ve hatta sırf bu iş için bir oda ayırmanız gereklidir. Haliyle bu ekran kartları madencilik yapmak için sürekli en yüksek düzeyde çalışacakları için evinize gelen elektrik faturası bir hayli yüksek olacaktır. Daha sonra bilgisayarınıza program yüklemeniz gereklidir. Yani Bitcoin madencliği yapmak biraz teknik bilgi, zaman ve para istediği için herkesin yapabileceği bir iş değildir.

bitcoin madenciliği, bitcoin mining, bitcoin ekran kartları

3. Çeşitli İnternet Sitelerinden Bitcoin Kazanma
Bitcoin kazanmak için internette birçok farklı internet sitesi vardır. Bunlar belli bir şey karşılığında size Bitcoin verir. Örneğin bir site her gün bir kez internet sitesini ziyaret ettiğinizde belli bir miktar Bitcoin verir. Başka bir site her saat başı size Bitcoin verir yada farklı bir site belli bir iş karşılında (Sitelere üye olmak, Anket doldurmak, program indirmek vs.) size Bitcoin verir.
- FreeBitco.in: En popüler, en iyi ve en güvenilir Bitcoin kazanma sitesidir. Size birçok farklı yol ile Bitcoin kazandırabilir. İlk olarak her saat başı bir butona basmanız sonucunda Bitcoin kazanmanızı sağlayan "Free Roll" sistemidir. Bu butona basınca rastgele bir sayı üretilir ve bu rastgele sayının denk geldiği aralığa kaç Bitcoin veriliyorsa size o kadar Bitcoin verilir. Daha birçok farklı yol ile bahis, piyango, hediye vs. Bitcoin kazanıp Bitcoin cüzdanınıza kolayca gönderebilirsiniz.
- Free Digital Money: Bu sitede her saat ve her gün farklı görevler yapmanız istenir. İşte şu siteye kayıt ol, şu anketi doldur yada şu internet sitesine gir vs. Sizde bu görevler yapmanız sonucunda Bitcoin alırsınız ve daha sonra Bitcoin cüzdanınıza gönderebilirsiniz.
- BitcoinPlus: Bu internet sitesi Bitcoin madenciliği biraz kolaylaştırıyor. Sizin işlemci ve ekran kartı gücünüzden yararlanarak bir nevi Bitcoin madenciliği yaparak size Bitcoin kazandırır. Sizin hiçbir şey yapmanıza gerek kalmadan siteye üye olduktan sonra sadece bu internet sitesini açık bırakarak Bitcoin kazanmaya başlayabilirsiniz. Ancak en başta da belirttiğimiz gibi bu işlemler için sisteminizin baya iyi olması gereklidir. Daha sonra kazandığınız Bitcoinleri, Bitcoin cüzdanınıza gönderebilirsiniz.

2 yorum:

  1. Btcturk güvenilir mi diye merak ediyorsanız tıklayın: btcturk güvenilir mi
    Binance güvenilir mi diye merak ediyorsanız tıklayın: binance güvenilir mi
    Paribu güvenilir mi diye merak ediyorsanız tıklayın: paribu güvenilir mi

    Binance güvenilir mi diye merak ediyorsanız tıklayın: binance güvenilir mi

    YanıtlaSil
  2. Binance, BTCTurk, Paribu sahibi kim merak ediyorsanız tıklayın: Binance, BTCTurk, Paribu Sahibi





    Binance, BTCTurk, Paribu ne zaman kuruldu merak ediyorsanız tıklayın: Binance, BTCTurk, Paribu Ne Zaman Kuruldu





    Komisyon oranları için tıklayın: BtcTurk, Binance, Paribu Güvenilir mi? Komisyon Oranları





    Hangisi güvenilir merak ediyorsanız tıklayın: Btcturk, Binance, Paribu Güvenilir mi

    YanıtlaSil