Güldür Güldür Show Oyuncuları

Güldür Güldür Show ikonu ve arkasında havaya zıplayan oyuncular

Show TV'de yayınlanan, televizyon başında büyük bir ilgi ile izlenen ve herkesin kahkahalar atmasını sağlayan, Ali Sunal'ın sunduğu Güldür Güldür Show oyuncularını, oyuncuların karakterlerini ve ekibini tanıyalım.

Güldür Güldür Show, Ali Sunal'ın sunduğu Show TV'de yayınlanan bir eğlence ve tiyatro programıdır. Yayın hayatına 2011 yılında benzer bir konsepte sahip Beşer Beşer isimli program ile başlamıştır. Program, Güldür Güldür Show ismini alana ve Show TV' de yayınlanana kadar birkaç farklı isim ve kanal değiştirmiştir. İşte, insanların bol bol gülmesini sağlayan Güldür Güldür Show oyuncuları, oyuncuların karakterleri ve ekibi...

1. Ali Sunal - Aziz Güngör Esen
Türk sinemasının unutulmaz efsane ismi Kemal Sunal'ın oğlu Ali Sunal, yani programda canlandırdığı karakter ile Aziz Güngör Esen, programın yayın hayatı boyunca hep ekipteydi. Programda pek fazla oyunculuk yapmasa da, ekipteki oyuncuların sürekli hocası olmuştur. En Son Babalar Duyar, Yaprak Dökümü gibi yapıtlarda da rol almıştır.

ali sunal, aziz güngör esen, güldür güldür show

2. Çağlar Çorumlu - Şevket Mircan
Skeçlerde canlandırdığı karakterlerle en sevilen oyuncu olmayı başaran Çağlar Çorumlu, Şevket Hoca karakteri ile büyük bir tanınırlık kazanmıştır. 7 Numara, Prensesin Uykusu, Haneler gibi yapımlarda yer almıştır.

çağlar çorumlu, şevket mircan, güldür güldür show

3. Onur Buldu - Bilal Koçyiğit
Yine Güldür Güldür Show' un en sevilen karakterlerinden birini canladıran Onur Buldu, genellikle boyunun kısalığından dolayı maruz kaldığı söylemlere karşı duruşuyla izleyenlere bol bol kahkaha attırıyor. Eyvah Eyvah 3, Berlin Kaplanı, Aşağı Yukarı Yemişlililer gibi oldukça başarılı yapımlarda yer almıştır.

onur buldu, bilal koçyiğit, güldür güldür show

4. Aylin Kontente - Burcu Yerler
Şirin, ince sesiyle konuşmasıyla ve sempatik, saf tavırlarıyla Aylin Kontente, Burcu Ağa rolüyle büyük bir ilgi toplamıştır. İlk kez Kampüsistan isimli dizideki rolüyle tanınmıştır. İnsanlar Alemi, Haneler, Vay Arkadaş, Limon Ağacı, Yaprak Dökümü ve Son Ders: Aşk ve Üniversite gibi yapımlarda da rol almıştır.

aylin kontente, burcu yerler, güldür güldür show

5. Rüştü Onur Atilla - İbrahim Çekiç
Genellikle oburluğu konusunda olan, diğer karakterlerle diyalogları ve yaptığı eylemler gülmemizi sağlamıştır. Canlandırdığı bir çocuk karakterin, "Size amca diyebilir miyim? Amca!" sözüyle çok sevilmiştir. Eyvah Eyvah 3, Yola Çıkmak, Kavak Yelleri, Kahve Bahane, Şen Yuva, Huzurum Kalmadı gibi yapımlarda rol almasının yanı sıra seslendirme sanatçılığı da yapmıştır.

rüştü onur atilla, ibrahim çekiç, güldür güldür show

6. Alper Kul - İsmail
Alper Kul' da, Ali Sunal gibi başından beri ekipteydi. Canlandırdığı karakterlere tam anlamıyla bürünmesiyle ve söylediği karakterlere oldukça uygun sözlerle büyük bir beğeni almıştır. Kendisi gibi Güldür Güldür Show' da oyuncu olan Aylin Kontente ile evlidir. Sümela’nın şifresi, Güneşi Gördüm,  Yılan Hikayesi, Osmanlı Tokadı gibi yapımlarda rol oynamıştır. Ayrıca kendisi, Caveman (Mağara Adamı) adlı tiyatro oyununu Türkiye’de ilk kez yayınlayan kişidir.

alper kul, ismail, güldür güldür show

7. İrem Sak - Sinem
Yalan dünya adlı dizideki Tülay karakteri ile tanınmış olsa da, Güldür Güldür Show' da canlandırdığı Rapçi Sinem ve Katil Çocuk (sol fotoğraftaki) karakterleriyle hem güldürmüş hem de çok sevilmiştir. 5’er Beşer, Yalan Dünya, İnsanlar Alemi gibi yapımlarda yer almıştır.

irem sak, sinem, güldür güldür show

8. Doğa Rutkay - Yeter Kazak
Oynadığı birçok farklı sunucu tiplemeleriyle ve kendine has garip gülüşüyle Yeter Kazak oldukça başarılı bir iş çıkarmaktadır. Ölü ya da Diri, Süpertürk, Çakallarla Dans 2: Hastasıyız Dede, Pak Panter, Kandıramazsın Beni ve Dersimiz Atatürk yapımlarında rol almıştır.

doğa rutkay, yeter kazak, güldür güldür show

9. Erdem Yener - Hüseyin
Erdem Yener, oyunculuğunun yanı sıra, karikatürist, radyo programcılığı, dansçılık ve müzisyenlik gibi birçok farklı alanda kendini geliştirmiştir. Güldür Güldür Show' da bir bilim programında bir profesör ile olan diyalogları ile oldukça güldürmüştür. İlk müzik albümünü 2008 yılında Kirli ismiyle, daha sonra 2016 yılında Çıplak isimli albümüyle müzik kariyerine devam etmektedir. Ayrıca Avea/Türk Telekom reklamlarında oyunculuk yapmıştır.

erdem yener, hüseyin, güldür güldür show

10. Aziz Aslan - Fikri Tarhanacı
Aziz Aslan Güldür Güldür' den önce pek fazla dikkat çekmesede, kendisi oldukça başarılı bir oyuncudur. Oynadığı karakterlere kattığı, ağzını yaya yaya farklı bir konuşma tarzıyla çok güldürmüştür. Analı Oğullu, Olur Olur, Eyvah Eyvah 3 gibi popüler yapımlarda oyunculuk yapmıştır.

aziz aslan, fikri tarhanacı, güldür güldür show

11. Özgün Aydın - Mustafa
Özgün Aydın Levent Kırca'nın eseri, Olacak O Kadar' da oyunculuk ve sunuculuk yapmıştır. Güldür Güldür Show' da öne çıkan pek karakteri yoktur fakat her oynadığı karakterin hakkını vermiştir. Son İstasyon filminde Levent Kırca ile birlikte rol almıştır.

özgün aydın, mustafa, güldür güldür show

12. Burak Topaloğlu -  Bahadır
Canlandırdığı "akılsız" Bahadır karakteriyle izleyenleri kahkahalara boğmuştur. Kendisi ayrıca Yönetmen asistanlığı yapmaktadır ve 2012 yılında Sabit Kanca filminde rol almıştır.

burak topaloğlu, bahadır, güldür güldür show

13. Meltem Yılmazkaya - Mehtap
"Hocam!" ve "Damberli Kamyon!" sözleriyle gelişen olaylar doğrultusunda çok sevilen, genelde şirin bir karakter olmuştur. Aile Saadeti dizisinde rol almıştır.

meltem yılmazkaya, mehtap, güldür güldür show

14. Özge Borak - Nezaket
Şevkat Hoca'nın "Sarısı" rolüyle çok güldüren Özge Borak, ilk oyunculuğunu 8 yaşında yapmıştır. Eyvah Eyvah serisi, Ihlamurlar Altında ve Eşref Saati gibi yapımlarda yer almıştır.

özge borak, nezaket, güldür güldür show

15. Uğur Bilgin - Mesut
Aşçı ve Bahçıvan rollerinde konuşma tarzıyla, izleyenleri gülmekten öldürmüştür ve burnunun büyük olmasından dolayı konu olduğu diyaloglar çok komiktir. Ailesine rağmen yine de tiyatro eğitimi almıştır. Kağıt ve Aşağı Yukarı Yemişliler gibi yapımlarda rol oynamıştır.

uğur bilgin, mesut, güldür güldür show

16. Ayşegül Akdemir - Dilek
Bİr BKM yapımı olan Çok Güzel Haraketler Bunlar'dan hepimizin tanıdığı Ayşegül Akdemir, yine bir BKM yapımı olan Güldür Güldür Show'da da çok başarılı olmuştur. Genellikle genç kız rolleriyle güldürmüştür. Bebeğim, Bir Demet Tiyatro, Neşeli hayat, Zamanda Dans yapımlarında oyunculuk yapmıştır.

ayşegül akdemir, dilek, güldür güldür show

17. Derya Karadaş - Aysel
Güldür Güldür Show' un yeni oyuncularından biri olan Derya Karadaş'ı Yalan Dünya dizisinden tanımaktayız. Oynadığı teyze ve nine rolleriyle izleyiciyi güldürmeyi başarmıştır.

derya karadaş, aysel, güldür güldür show

18. Kıvanç Baran Arslan - Hamza
Balyoz Hamza karakterini oynarken yere komik bir şekilde düşmesiyle izleyicileri çok güldürmüştür. Kendisi, Güldür Güldür Show' un yeni oyuncularındandır. Daha önceden Oğlum Bak Git, Zeyrek ile Çeyrek, Doksanlar, Muck ve Zengin Kız Fakir Oğlan gibi dizi ve filmlerde oyunculuk sergilemiştir.

kıvanç baran arslan, hamza, güldür güldür show

19. Korhan Herduran - Samet
Korhan Herduran, Güldür Güldür Show' u yeni oyuncularındandır. Önceden İşler Güçler, Kardeş Payı ve Üsküdar'a Giderken yapımlarından kendisini tanımaktayız.

korhan herduran, samet, güldür güldür show

20. Mahir İpek - Hayati
Güldür Güldür'ün en yeni üyesi Mahir İpek. Kendisi daha önceleri Seksenler, Hükümet Kadın, Zengin Kız Fakir Oğlan, Av Mevsimi, Geniş Aile, Haneler, Hayat Bilgisi ve Serseri gibi yapımlarda rol aldı. Bakalım kendisi nasıl bir performans sergileyecek.

mahir ipek, hayati, güldür güldür show

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder