PUBG'ye Güncelleme #30 Geldi

PUBG'ye yeni gelen deagle ve PUBG logosu

PUBG'ye Güncelleme #30 güncellemesi ile birçok heyecan verici yenilik geldi. Yeni bir silah, zırhlı bir araç, yeni animasyonlar, yeni eşyalar vs.

Deagle

pubg'ye yeni gelen deagle silahı ve özellikleri

PUBG'ye Güncelleme #30 güncellemesi ile .45 kalibreli Deagle silahı eklendi. Counter Strike oyuncularının çok yakından bildiği bu silah, geri tepmesi ve yüksek hasarıyla biliniyor. PUBG'de 3. seviye bir kaskı 2 atışla yok edebiliyor. Tabi isabet ettirip, geri tepmesini kontrol edebilirseniz.

BRDM-2

PUBG'ye yeni gelen BRDM-2 isimli zırhlı araç

Bir diğer önemli yenilik BRDM-2 isimli güçlü zırhlı araç. Bu aracın sadece gövdesi ve camları değil ayrıca tekerlekleri bile zırhlı. Yani düşmanlarınız artık tekerleklerinizi patlatamayacak. Ayrıca bu araç hem karada hem de suda hareket edebiliyor.

Yeni Fizikler ve Animasyonlar

Çatının kenarına iki eliyle tutunmuş PUBG karakteri

PUBG'de artık kenarlara tutunabiliyorsunuz. Kenarlara tutunmak derken çok basit bir şey zannetmeyin. PUBG'de artık bildiğiniz parkur yapabiliyorsunuz. Zıpladıktan sonra herhangi bir çıkıntıya ya da kenara tutunabiliyorsunuz. Bir çatıdan zıplayıp diğer çatının tam kenarına tutunup çatıya çıkabiliyorsunuz.

Telsiz Mesajları

PUBG'ye yeni gelen hazır telsiz mesajları

PUBG'de artık takım arkadaşınızla aynı dili konuşmasanız bile telsiz mesajları ile iletişim kurmak çok kolay. Bu özelliği Apex Legends oyuncuları çok iyi bilir. Çünkü bu özellik Apex Legends'dan alınmış. Telsiz mesajları ile takım arkadaşlarınızla iletişim kurabilir, bir olayı söyleyebilir ve eşyaları işaretleyebilirsiniz.

PUBG'nin Güncelleme #30 için hazırlamış olduğu videoyu da izleyebilirsiniz.


PUBG'ye bu yenilikler dışında daha birçok ufak ufak yenilikler de geldi. Onlara buradan bakabilirsiniz.

2 yorum: