BKVD'ye Göre En İyi 5 Oyun Youtube Kanalı

Easter Gamers TV (Mete Özbey) ve önünde Youtube logosu

BKVD'ye göre tüm zamanlarda oyun kategorisinde en iyi 5 Youtube kanalını sizler için listeledik.

Her internet kullanıcısının video aramak için girdiği ilk site olan Youtube, en popüler internet siteleri arasında yerini aldı. Hatta Youtube öyle bir konuma geldi ki, internet ve video kelimesini duyan bir kişinin hemen aklına Youtube gelir oldu. Çeşit çeşit kanal, insan, konu ve seri Youtube'da yerini aldı. Hatta dizi ve filmler için bir yayınlama platformu haline geldi. Biz de BKVD olarak sizler için oyun kategorisinde yani oyun videolar çekip paylaşan en iyi Youtube kanallarını kendimizce sıralama olmadan listeledik...

1. Easter GamersTv

easter gamerstv, resident evil 7, mete özbey

Easter GamersTv ya da gerçek adıyla Mete Özbey, Youtube'da 2014 yılında video yayınlamaya başladı ancak kendisi şuan da Youtube üzerinde Let's play yapan yani oyunları baştan sona oynanışını kayıt edip paylaşan birkaç kaliteli kanaldan birisi. 600 bin abone sayısına sahip ve toplam video izlenmesi 150 milyon. Kendisi aktif bir şekilde yeni çıkan oyunları seri halinde Youtube'da paylaşırken aynı zamanda Twitch'de canlı yayınlar gerçekleştiriyor.
Mete Özbey gerçekten çok sıcakkanlı, cana yakın ve samimi birisi. Karşısındaki izleyiciye çok saygılı davranmasının yanı sıra kesinlikle videolarında küfür kullanmıyor. Oyunu oynarken adeta gerçekten oyunun içerisindeki karakter kendisiymiş gibi davranarak hikayeli oyunları oldukça kaliteli bir şekilde sunuyor ve hikaye anlatımına çok özen gösteriyor. Yeni çıkan çoğu oyunu aktif bir şekilde oynayıp, izleyicisiyle buluşturuyor.
Easter GamersTv Youtube Kanalı

2. PintiPanda TV

pintipanda tv, tuna akşen

PintiPanda TV ya da gerçek adıyla Tuna Akşen, Youtube'da 2011 yılından beri olan bir isim. Kendisi diğer kanallara göre pek fazla popüler olmamışsa da kendisi Easter GamersTv kadar kaliteli biri. 600 bin abone sayısına ve 116 milyon video izlenmesine sahip. Youtube yerine Twitch'e daha çok yönelmiş olsada, Youtube kanalına aktif bir şekilde yeni çıkan oyunları paylaşmaya devam ediyor.
Tuma Akşen samimi ve muhabbeti çok iyi birisidir. İzleyicisine kaliteli içerik sunmaya uğraşan, bir oyunu oynarken yorumlarıyla oyunun atmosferini yaşamamızı sağlayan, pek lafının esirgemeyen bir oyuncu ve yayıncıdır.
PintiPanda TV Youtube Kanalı

3. Konsol Üssü

konsol üssü, murat sönmez, onur kaya

Konsol Üssü'nün arkasında tek bir isim yoktur. Konsol Üssü deyince akla iki isim gelir, Murat Sönmez ve Onur Kaya. Aslında bu kişiler Türkiye'de sektörü başlatan isimlerdendir. Zamanında Konsol Üssü kapanmıştır ama 2017 yılında Youtube üzerinden tekrar içerik paylaşmaya devam etmektedir. Youtube kanalları şuan için pek fazla popüler olmasada, büyük bir potansiyele sahiptir.
Murat Sönmez ve Onur Kaya ikilisi olmadan Konsol Üssü düşünülemez. Konsol Üssü adından da anlaşılacağı gibi konsol ağırlıklı içerik üretmektedirler. Yani ikisi de sıkı bir konsol oyuncusudur. Youtube kanallarında inceleme(Onların deyimiyle künceleme), oyun haberleri, listeler, gündem ve çeşitli konular hakkında içerik üretmektedirler.
Konsol Üssü Youtube Kanalı

4. Fedupsamania

fedupsamania, eraycan bul

Fedupsamania ya da gerçek adıyla Eraycan Bul, 2012 yılında yayınlamaya başladığı videolar ile Youtube'da olan birisi. Kendisi pek fazla popüler olmasa da yaptığı işi gerçekten seven ve kaliteli yapan birisidir. Fedupsamania 200 bin abone sayısına ve 29 milyon izlenmeye sahiptir. Son zamanlarda çok fazla aktif olmasa da video yayınlamaya devam etmektedir.
Eraycan Bul çok samimi, çok sıcakkanlı ve çok sevecendir. Oyunu oynarken çok farklı ve sevimli tepkiler vermektedir. Ayrıca oyun videolarında kendi görüntüsü yoktur.
Fedupsamania Youtube Kanalı

5. Multiplayer

multiplayer, enis kirazoğlu, tunca arslan, orhun kayaalp

Muliplayer kişisel bir Youtube kanalı değildir. Daha çok bir kuruluştur ve kendi websiteleri vardır ama Youtube üzerinden çeşitli videolar yayınlamaktadırlar. Let's play, inceleme gibi içeriklerden daha çok haber, bilgi ve liste üzerine kurulu bir formatları vardır. Enis Kirazoğlu, Tunca Arslan ve Orhun Kayaalp üçlüsü sayesinde çok eğlenceli vakit geçirebileceğiniz videolar paylaşmaktadırlar.
Multiplayer Youtube Kanalı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder